Sideantal: 325
Forlag: Lindhardt og Ringhof

Presse
Søren Anker Madsen sam@lrforlag.dk / 3615 6750
Gerda Boisen gb@lrforlag.dk / 3615 6740

Pigerne fra Englandsbåden

book1   ebook   lydbog

To danske piger fra en ungdomsinstitution forsvinder sporløst på Englandsbåden i 1985. Mange år senere dukker et foto af dem op i en gammel kuffert hos en antikvitetshandler i den engelske kystby Brine.

Den danske journalist Nora Sand, som arbejder i London for det danske blad, Globalt, graver i historien, og langsomt vikles hun ind i en gammel sag om en uhyggelig seriemorder, der afsoner livstid i det berygtede fængsel Wolf Hall. Snart frygter Nora for sit eget liv.

Romanen er inspireret af en virkelig hændelse, hvor nogle fotos af ukendte piger, taget på Københavns Hovedbanegård, for et par år siden dukkede op hos en amerikansk seriemorder. Journalist og forfatter Lone Theils blev fascineret af sagen og fik idéen til sin debutroman.

Bogtrailer

Anmelderklip

♥ ♥ ♥ ♥ Lone Theils har talent – og hun er ikke bange for at bruge det. Hun har begået en yderst velskrevet og effektiv krimigyser”.
– Politiken

“Lone Theils har skrevet en fremragende debutkrimi af en karat, der kun sjældent ses i første forsøg”.
– Kristeligt Dagblad

★★★★ “Lone Theils debuterer med en troværdig fortælling om en kvindelig udenrigsjournalists karriere og kærestesorger og en gradvist mere omfattende kriminalgåde”.
– Berlingske

Lone Theils har skrevet en imponerende debutroman.
– ALT for Damerne

@ 2016 Lone Theils