Sideantal: 302
Forlag: Lindhardt og Ringhof

Presse
Søren Anker Madsen sam@lrforlag.dk / 3615 6750
Gerda Boisen gb@lrforlag.dk / 3615 6740

Den blå digters kone
Udkommer 3. juni 2016

book1

Da journalist Lone Theils debuterede som forfatter i foråret 2015 med krimien Pigerne fra Englands-båden, inspireret af virkelige hændelser, strøg bogen direkte ind på bestsellerlisterne og er blevet genoptrykt igen og igen. Bogen ligger stadig på bestsellerlisten og er på nuværende tidspunkt solgt til udgivelse i 14 lande!

Lone Theils er nu endelig klar med Den blå digters kone, bog nr. 2 i serien om Nora Sand, den kickboksende, danske journalist, der bor i sin lille lejlighed midt i London og skriver for den danske avisGlobalt.

Den nobelprisbelønnede digter Manash Ishmail er under sin flugt fra Iran blevet adskilt fra sin elskede kone Amina, der er som sunket i jorden. Manash Ishmail er havnet i et asylcenter i Danmark, hvor flere journalister forsøger at få et interview med den berømte digter, men den eneste, han vil give interview til, er Nora Sand. Betingelsen er, at Nora lover at finde hustruen, Amina, som skulle være landet i Storbritannien .

Jagten på Amina afslører en verden, hvor illegale flygtninge og deres hjælpere gemmer sig for myndigheder og magtfulde koncerner, og Nora bliver kastet ind i et spil, hvor nogle menneskeliv er meget mindre værd end andre.

Med Den blå digters kone er Lone Theils igen aktuel med en krimi, som er uhyggeligt tæt virkeligheden.

Læs interview

Læs interview med Lone Theils om at vælge at blive forfatter på fuld tid >

Bogtrailer

Kommer snart

@ 2016 Lone Theils